Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Marshmallows och geléhallon

Vill skapa något vackert.
Vackert som skönheten.
Ståtlig kvinna ur daggens rosenblad hon stiger.
Klänning av genomskinlig spets framhäver
varje kurva.
Make up med vitt puder.
Läppglans med färg av rosenkvarts.
Styva bröst med samma färger.
Jag försöker diskret att titta bort.
Men varför det.
Jag njuter av konsten.
Du marmor kvinna.
Wow!
Jag backar och betraktar henne på håll.
Som en riktigt exklusiv tavla.
Jag sträcker ut min hand för att röra henne.
Men något håller mig tillbaka.
Som ett koppel.
Fast jag lyder.
Inte.





Fri vers av Black raven VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-04-30 22:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP