Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


© Citat ur : "Brott och straff"


~BROTT OCH STRAFF~

Det mest preventiva straffet
förebygga nya brott av en
och samma person lär vara
dödsstraffet.

I Sverige får brottslingar
inget fängelsestraff utan
där heter det kriminalvård.

Livstid i Sverige betyder
ungefär 12 år vilket är en
väldigt kort livstid för en
människa.

Förr var tjuvarna naturliga
och stal för att de var hung-
riga,
i modern tid stjäl de fast de
har kylen full.

Brottsoffren har blivit sina
egna gärningsmän medan
gärningsmän blivit brotts-
offer.

Naturliga individer betraktas
som illegala,
medan onaturliga är legala.

Brott döljs av brott för att
straff-föreläggande skall utebli.



*






Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 436 gånger
Publicerad 2021-04-30 23:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP