Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

27 mars 2020 - II


Jag tar en tur
med min bästa
vän satan själv
ljuger i ansiktet

Det är Gud
jag vill åt
men inte tror
ändå så fruktar

När jag sätter
den kalla metallen
i min mun
sviker dom båda




Fri vers (Fri form) av Trebor Zweig
Läst 52 gånger
Publicerad 2021-05-01 04:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trebor Zweig
Trebor Zweig