Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill inte

Vet att den här dagen kommer snart, bävar inför den men förbereder mig redan nu.....



Så kom dagen
När jag måste ta adjö
Säga hejdå och farväl

Aldrig mer ska jag få komma hem till dig
Mötas av din doft, den där speciella som bara du har
Nystädat med en hint av rök

Aldrig mer ska jag få sitta på din kökssoffa
Du på andra sidan bordet
Dricka kaffe
Äta bullar, dina bullar som är bäst i världen

Varför fick jag aldrig ditt recept?
Även om jag fått det hade jag antagligen inte lyckats lika bra som dig ändå

Sitta i ditt kök
Prata om allt och ingenting
Som vi alltid gjort du och jag
Du berättar om när du var barn
Visar bilder
Bilder på dig, i de bilderna ser jag mig själv
Vi är så lika du och jag

Hur ska jag klara mig utan dig?
Älskade farmor




Fri vers av Madam Mimm
Läst 91 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-05-01 07:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Madam Mimm