Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bitar av mitt hjärta #2.0

Om jag sjunker ner i dimman, tappar ut min själ som silke runt dina sprickor.
Vaggar ditt lilla jag till sömns.
Lugnar ditt fågelsinne.
Om jag hyschar dina tankar, släpper in ett ljus i ditt inre.
Tar bort dina trötta skuggor.
Balsamerar dina spända strängar.
Om jag överlåter dig delar av mina skärvor.
Fyller dina kupade händer.
Ger dig bitar av mitt hjärta,


låt inte bitarna falla ur din famn.




Fri vers av Lillmissmims
Läst 154 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-05-01 08:28



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Vacker bön som överlåter tolkningen åt läsaren!
2021-05-02

  Domenico VIP
Att ge...att ta...
få vila mitt i detta...
Gott...
2021-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Lillmissmims
Lillmissmims