Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild från Ekebybornas kyrka; "Birgittas bönekammare".


Min bönekammare blivit min helgedom.



I isoleringen tid

har bönekammaren

blivit min helgedom


I Matteus 6:6

lovas vi svar

"uppenbarligen"


Det har blivit

min tillflykt

där jag mår

så gott


Jesus och jag.




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 422 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-05-01 08:35



Bookmark and Share


  mare VIP
Så fint
Jesus & jag
den bästa
gemenskapen
ljuvligaste
varmaste
bara med
honom som
kallas kärlek!
2021-05-04

  Eva Helene VIP
Så fint och tryggt!
2021-05-02

  Niliboy
Så fint, har också min bönekammare!
2021-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP