Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lakrits och maräng


Smaken av minnen

söt som maräng
och syren

Med havets sälta




Bunden vers (Haiku) av Lottie Ålhed VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-05-01 10:06



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Finliknelse med smakerna! Slickar mig om munnen.
2021-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP