Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Nakna fötter

I fågeltid
I soltid
Där fötter får känna
Det nakna fotspår
på en strand
är det vi ser
Det vi känner
är en sång
en värme
nakna fötter
I en sand
på en fotspårsstrand
I fågeltid
I soltid




Fri vers av Dito VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-05-01 12:14



Bookmark and Share


  mare VIP
Dikten doftar sommar
fin & bokmärks
2021-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Dito
Dito VIP