Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

1 maj 2021.under pandemi politiken.

 

Sverige kommer du någonsin att tas ut ur krisen när vi står på listan över ovänliga stater mot Ryssland som ett grannland. Vi lät vaccinerade amerikaner storma vårt land och våra restauranger. medan vi måste registrera oss för att begära intresse av att boka en måltid i en konfektyr i utkanten av platsen. på hemmaplan eller genomilandet.

 1 maj Sverige drar sig ur Coronakrisen och premiärministerns motto: "Välfärd först"

"Kronkrisen har belyst bristerna i vår sociala konstruktion" (och allt bara fortsätter när kriget inledde med detta förspel)

"När kriser uppstår måste de anställda ta på sig den tunga uppgiften och" bära det svåraste ", säger han i detalj. (korrekt)

"På ett decennium har marknaden tagit kontrollen och studenterna betraktas som kunder och lärarens roll ses som ett slags underleverantör på alla nivåer" ... xxx

  • Så det svenska rikets barn förvandlades i en presenning av slitage över transaktionspolitikerens tvivelaktiga aktiviteter.
  • Så vem annars ska skriva krönikan över krisen mot normal när allt är onormalt!
  • Den militära situationen och framför allt de statliga institutionerna har tappat sin trovärdighet och vill separeras på grund av den mycket lilla budgetkompensationen, som inte stör spekulanterna att hävda sina rättigheter.
  • Det är sorgligt att vara landets försvarare när vi praktiskt taget alla är värdelösa slarviga fegisar och vi kapitulerar när han med päls, särskilt med ett leende, tar kommandot över framsteg i Sverige
  • som inledningsvis publicerar också nyheter men bara från Afghanistan när vi i stället för att presentera den aktuella situationen i vårt hemland.
  • Det är som att titta över hästen i allt och vi vill inte se under de enorma bottnarna, där hästen vid varje steg slår sadeln för att fånga stoet.
  • Larma



Fri vers (Prosapoesi) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-05-01 12:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP