Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så har min forskning om det mänskliga psyket i förhållandet till invaderande råttor nått sitt slut.


På dagarna är vi tre på nätterna finns jag inte mer.

Jag minns inte så mycket men det jag vet är att de finns i det sjätte sinnet och där vill man helst inte vara ensam med råttornas mänsklighet, eller härmandet av människor.

Det är värst för de som bor på markplanet.

Under deras golv huserar råttstammarna
och de gnager om nätterna, bygger de då?

Att dela sin bostad med invaderande råttor är speciellt.

Fast de inte är just inom ens väggar så är de runt en
och efter ett tag i rädslan man känt en längre tid så
börjar ens sjätte sinne ta emot mänskligt ljud och i
detta börjar man tro att...

Men nu när min forskning är över så förstår jag.

Det är råttorna som kommunicerar med de boende.

Ska vi då låta dessa ta över?

Nej, vi är överlägsna, vi vet att när vi tror det sitter
tillfångatagna människor under golv på bottenplan
som ropar på hjälp.. så förstår vi att det är råttorna.

Och vi behöver inte lyda deras rop på hjälp.

Men använd inte överljuds fångare, då når dessa
också in i människor och skadar tillvaron för oss.

Råttor är inget att leka med, det är riktigt otäckt
och jag vet att vi behöver bli fria från angreppen.

Därför är det viktigt att direkt meddela om ni hör
eller uppfattar att det finns misstänkt omkring Er.

Eller så kan det leda till "konstigt hantering" från
hyresgästen i form av hög ljudlig kommunikation.

Det kan också synas på hyresgästen i form av en
stel kropp och ett talande uttryck som skiljer sig
från dennes normalitet då rädslan styr vardagen.

Tror ni Er känna igen symptomen på rått-angrepp
och i det fall hyresgästen bor på bottenplan så kan
det med största sannolikhet röra sig om "skräcken.

"På dagarna är vi tre på nätterna finns jag inte mer"

Så har min forskning om det mänskliga psyket i
förhållandet till invaderande råttor nått sitt slut.

Bygg gärna på med mer kunskap om sjätte sinnet.

Är det verkligen så att den här texten är verklighet
vad säger den riktiga forskningen, vet dom bättre?

Eller ska vi börja tro på det vi upplever i konstighet?

En sak jag lärt mig, göm dig inte, visa dig för andra.

Och omgivningen ska förstå och hjälpa hyresvärden.

___

Vi äger lyckan att bo i ett kommunalt fastighetsbolag
dessvärre tyckte råttorna i min studie likadant för de
ville få bort mig, så dessa inkräktare är nu förgiftade.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-05-01 14:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP