Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dold

Ur sprickorna i spegeln
rinner det blod
som vid ett blodsoffer
eller som från fruktlösa försök
att dela det siamesiska i oss.

Om spegeln går i tusen bitar
pusslar livets virvelvind
dem till en ny yta.
Oregelbunden och dunkel
speglar den en dold värld av inre ljus.




Fri vers av Rafmagn VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-05-01 14:21



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
När ditt sinne av oro rister
spegeln av dig själv brister
den går att klistra ihop
om du är lugn och klok
Då blir du dig själv igen
som en spegel på himmelen
i den eviga kärleken



2021-05-02

  Burn

Bara älskar de två första raderna, så jävla bra!. Kan se hur mycket som helst bygga vidare från dem. Sedan är de två slutraderna så fina med den nya ytan som gränssnitt mellan två världar. Ytan får där en verkligt stor betydelse.

Stark dikt!

2021-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Rafmagn
Rafmagn VIP