Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sparade data

känslomässigt

hur tunn isen är
själen hör hemma

ut ur mitt hus
ut över havet
och jag lovar
vi tar och går de
tysta
stegen
så att inte dom normala
räds




Fri vers (Fri form) av Charles Abrams
Läst 80 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-05-01 14:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Charles Abrams
Charles Abrams