Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Stjepan Hauser


Diphylleia grayi

 hans händer på cellos höfter

 ett regn

 av genomskinliga  toner

 




Fri vers (Fri form) av alicja lappalainen VIP
Läst 132 gånger
Publicerad 2021-05-01 14:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP