Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Köp en biljett

Hon gick till stationen, köpte en biljett
Mot ett äventyr hon ännu inte mött
Tog ett tåg mot främmande famn
Livet är här och nu
Hon vill inte vänta längre
Gå och längta
Hon bestämde sig för att följa drömmen
Våga ta en chans och hoppas på ett lyckligt slut




Fri vers av Madam Mimm
Läst 89 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-05-01 15:30



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Good Luck och Bon Voyage !
2021-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Madam Mimm