Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släpp! Och gå vidare

Det är oftast inte vad vi gör som är dåligt för oss
Utan vad vi ständigt upprepar i vårt inre.
Gott eller ont. Släpp det direkt och gå vidare




Övriga genrer av Frihetlige VIP
Läst 94 gånger
Publicerad 2021-05-01 16:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frihetlige
Frihetlige VIP