Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tid

Den här tiden
Som bara passerar
Fortsätter
Med eller utan
Oss

I vårt allt
Är det bra
Ett måste

Tid läker
Suddar inte ut
Läker
Till ärr

Tid
Kapslar in
Tid
Tömmer tårarna

Tid
En räddning
Vi inte vill tro

Tid
Alltid samma hastighet
Inte i själen
Där den rusar
Stannar
Upphör

I detta
Svävar
Lilla jag.





Fri vers (Fri form) av Mfredrik VIP
Läst 119 gånger
Publicerad 2021-05-01 16:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP