Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

deadline

Deadline överskriden,
Tiden förvriden,
Väntar så länge det går.
In till sista minuten
önskar tiden förskjuts,
vill göra varje sekund
till minuter...




Fri vers av Klipparen
Läst 135 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-05-01 18:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Klipparen