Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack

Bokmärkt poesi.
Applåderade dikter.
Handskrivna ord föds.




Bunden vers (Haiku) av Black raven VIP
Läst 172 gånger
Publicerad 2021-05-01 18:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP