Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min exterminalism

Skapat ur min exterminalism
materialism och psykos spirar
och genom den kantiga
fängelset som passerar texten
jag gör motstånd
jag kommer göra motstånd
det finns en av oss
två av oss och
vad väntar




Fri vers av Charles Abrams
Läst 104 gånger
Publicerad 2021-05-01 20:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Charles Abrams
Charles Abrams