Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi sover korta timmar, lever desto mer tillsammans

När du lägger dig för att somna kommer jag ibland
Andra gånger är jag på andra sidan världens liv
I mina tankar färdas jag till dig i hjärtats kiv
I alla flöden vi har varit lottade att vara två




Fri vers av Horace
Läst 300 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-05-01 22:22



Bookmark and Share


  Åse Tropp VIP
Så väl beskrivet!
2021-05-02

  lodjuret/seglare VIP
Försöker sjunga efter läsningen, 'ju mer vi är tillsammans, ju mera ystra de små liven blir'
2021-05-01

  Linil VIP
Svår text att tyda, men jag tyckte om den. Dubbeltydigt ..
2021-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace