Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan

Längtan och åtrå
Vill känna passion och lust
Varm hud mot min
Andedräkt i örat
Varsamma händer som smeker
Kroppar som möts
Här och nu
Lust
Och
Längtan




Fri vers av Madam Mimm
Läst 80 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-05-01 22:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Madam Mimm