Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ner, ner i myllan leder oss tiden, om vi låter oss ledas

Inte som förr låtsas vi vara omedvetna om varandra
Nu vågar vi stå där framme i tidens spets vakna
Nu ser vi tiden peka ner så som Titanic lutade
Vi håller våra händer när vi nu trotsar den




Fri vers av Horace
Läst 153 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-05-18 08:37



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Människans kraft och förmåga .När vi trotsar tiden som är som det sjunkande skeppet. Titeln på dikten fungerar bra ihop med innehållet. Mylla är ett mildrande ord även om det för tanken till underjorden.
2021-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace