Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


rörelse

 

 

natt

månen bakom

 

lyser

 

huden som yta

i omvandling: är du

nära

 

längtan

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-05-02 03:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP