Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från ett hustak mitt i stan

Får man gråta nu
hulka som en människa
inte som en man

sörja helt skamlöst
vänners helveten
en värkande kropp

får man be till Gud
från ett hustak mitt i stan
och hoppas på svar?

Stark är den svage
modig är den bräcklige
och fri en sann man.




Bunden vers (Haiku) av urbanjohanssonwriter VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-05-02 09:05



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Fint komponerad och med känsligt innehåll!
2021-05-02
  > Nästa text
< Föregående

urbanjohanssonwriter
urbanjohanssonwriter VIP