Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


© Ingår i "Terapisoffan"


BALANSERAT HÄLSOTILLSTÅND

Terapeuten : Hur mår ni ?

-Förhoppningsvis som jag
förtjänar.

Terapeut : Hur är er fysiska
status i förhållande till er
psykiska tycker ni ?

-Så länge kuken står på morgon-
kvisten så är det ingen fara,
för kroppens olika organ är inte-
lektuella dom med och är ibland
långt före vad psyket hinner upp-
fatta precis som om vissa organ
har en egen vilja.

Terapeuten : Så kan det vara mellan
de heliga könens outsläckliga lust
och de omättliga magarnas hunger.

-Och så länge man är kåt, hungrig
och hämndlysten står man ut.

Terapeut : Så länge de olika organen
kan kompromissa och samarbeta så
råder en balans mellan dem.

-Visst ! det är som ett samhälle i övrigt
där alla samhällsorgan skall fungera,
för om något av dem upphör påverkas
de övriga.

Terapeut : Eller som förtroendekris i
ett förhållande.

-Mm... men liksom med både den fys-
iska kroppen som den psykiska går
det mesta ersätta med reservdelar
varav den psykiska lär vara den mest
komplicerade.

Terapeut : Hur tror ni att ni kommer
reagera när den med ålderns rätt sex-
uella förmågan avtar ?

-Om man inte hemfalla till Viagramiss-
bruk eller låta sig nöjas av sina minnen
blir man kanske arbetsnarkoman som
slipper den sexuella demonens frestelse.

~

~




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 178 gånger
Publicerad 2021-05-02 09:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP