Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krossad vas

Som en krossad vas
hoplimmad efter fallet,
varje liten bit synlig
men tillsammans en helhet.
Sådan är jag och min själ,
små bitar som bildar en helhet,
hopsatt som vore jag ett pussel.
Inte längre trasig,
men inte heller obruten.




Fri vers (Fri form) av K_Boija
Läst 111 gånger
Publicerad 2021-05-02 15:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

K_Boija
K_Boija