Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klamp ja, men ej rätt stamp!

Gör taktlös, gåpåare Pamp
då i sin helt så fruktlösa kamp...
En glad vaudevill
snabbt och så käckt få till...
När det som hörs är bara klavertramp...






Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-05-02 17:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt