Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detaljer och helhet, i att vara kvinna, eller kanske; Individ?


Samtidigt, Samtidigt, ett ämne känsligt att beröra...

Så Ledsen.
Eller Glad?

Så Glad.
Eller Ledsen?

Kanske både och?

Och om det nu är, såsom det sägs; Att kvinnor kan göra två saker samtidigt?...
Kan de inte också...?
Ofta känna två känslor parallellt, eller just EXPLOSIVT samtidigt?




Bunden vers av Mim
Läst 182 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-05-02 17:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det allra sista gör kvinnan unik - att känna ”explosivt”!
2021-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Mim