Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Vuxet barn 25



Prydnad

Jag klarade skolmognadstestet,
men man sa mig
att jag var för gammal
för att börja skolan,
så jag slutade jobbet
och vek flygplan av papper
och flög som ett barn
till tropiska öar.

*
Texten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Känsla och kontakt




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 82 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-06-29 07:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP