Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ah... ha...

Att njuta ett glas vitt vin

på söndagskvällen

inte fel alls det...!

Ursäkta om jag är övertydlig...

Nåväl, våren är här...!

 

Bohemen i vårkvällen




Fri vers av bohemen VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-05-02 17:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP