Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Amatör betyder något bra!

Tänk så många gånger
jag har hört, och det igen hör
att jag är ju bara en amatör
i det mesta jag gör
saknar utbildning
i att sticka, sy och skriva...
Hur kan jag då så´nt jobb bedriva
och ta emot beställning av folk...

Men jag har ju stort intresse av
ovanstående och haft mentorer
akademiker av olika "storlekar" som
skolat mig i sin regi, och puffat mig
framåt... I många år...

Och eftersom beställarna troget kommer
igen, har jag väl lärt mig konsten att sticka,
sy och skriva så det duger, åtminstone för
beställarna...

Det gör mig nöjd och glad!





Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-05-02 18:19



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
En dag uti långt bort Islamabad, det är en sådan där stad, att när där skiner solen, en längtar som efter liggande stolen, då leendet reklam gör för just glad...
2021-05-03

  Feliaxel VIP
Amatörer är mångsidiga och ser möjligheter överallt
Fortsätt så
2021-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt