Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Far du?

Märker vid min vänstra sida, en staty. Du.
Allt som aldrig skedde i destillerat förvar. Går fram och smeker ditt stelnade ansikte. Din hand pekar åt höger.
Handen är täckt av tö. Jag ser tåg fara.
Rälsen vita, knappt skönjbara.




Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 99 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-05-16 11:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP