Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och en dag

Och det hände sig så
Att du en gång kunde ses som min
Att jag kunde le åt ditt leende
Att hjärtat kände sig tryggt

Och det är som så
Att jag inte ser dig som någon alls
Att jag inte bryr mig om ditt leende
Att hjärtat känner sig ensamt och kallt

Och en dag sker det
För då Finns en ny du
Vars leende tänder mitt
Vars hjärta hör hemma hos mig




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 115 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-05-02 23:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva