Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skogar med vitsippor


Vitsippsskogar fina

En skog full av vitsippor
Vitsipporna svämmar över
Det är så härligt
att skogsbada

En skön promenad
Det blev idag
Skönt känna
Kroppens rörelser

Längtar till
Fler promenader
Att få skogsbada
I dessa naturens rum

I naturen och grönskan
Lever jag upp
Tankar energi
Rör på kroppen

Livet i naturen
Är så berikande
Så skönt
Mera skogsbad behövs




Fri vers (Fri form) av bluesatin
Läst 131 gånger
Publicerad 2021-05-02 23:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bluesatin
bluesatin