Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blå vår

Svårt att förklara för mina vänner om dig

Varför jag går igenom en blå vår just nu

Allt började en kall vinterkväll, du sa hej

Jag blev stum, kunde inte prata

Jag tänkte, det är såhär de känns att sakna

Sakna dig, även fast du stod framför mig

Jag vet, vi hade aldrig någon riktig grej

Jag borde lyssnat på min magkänsla när jag frågade dig om jag kommer bli bränd

Men du sa nej, så jag litade på dig

Här sitter jag, i askan av en majbrasa. Som en urvriden trasa

Hur är det möjligt att känslor kan vara så ensidiga

Jag fattar inte, just nu är dom olidliga

Jag känner mig dum, för jag blir fortfarande stum när jag tänker på dig

Vad som skulle kunnat bli om du känt samma sak för mig

Men mest blir jag bara ledsen

Du värmde verkligen upp den inre kalla tristessen




Fri vers (Fri form) av Jupiter01
Läst 131 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-05-02 23:25



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Ja, livet är inte lätt att förstå alltid :-/
2021-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Jupiter01
Jupiter01