Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Annorlunda av anledning!

 

Man!

Är annorlunda

 

Av anledning

 

Vemod!

Och ensamhet

 

Alkoholist!

Och narkoman

 

Enögd!

Och älskar sitt djur mer än sig själv

 

Blind!

Och låter sig dö för naturens skull

 

Vilsen!

Och leds av onda mörka makter

 

Självsmordbombare!

Och dödar oskyldiga för sin paradis

 

Pedofil!

Och månggifte

 

Hjärntvättat!

Och styrs av någon egenskapade ideologi

 

Maktlös!

Som ett barn

 

Landlös!

Som en flykting

 

Tandlös!

Som en fisk

 

Annorlunda sätter fast sin rot i själen t o m efter döden!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 136 gånger
Publicerad 2021-05-03 12:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP