Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


#Vårpoesi2021 #tävlingpoeterse Foto eget privat


Små solar

Stråk av små solar

viker undan jordskorpan

visar sin guldkant




Bunden vers (Haiku) av Susen VIP
Läst 371 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2021-05-03 12:49



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Glad vårpoesi
2021-05-14

    Elisabeth Nilsson VIP
Betagande haiku om denna soliga blomma, som har oförtjänt dåligt rykte.
2021-05-04

  BenGust VIP
Inte dumt med guldkant på tillvaron.
2021-05-04

  Cikoria Blå VIP
En haiku som är lite lekfull och färgrik. Bra!

2021-05-04

  Elinor Sörensson VIP
En fin gestaltning av gula
små blomster.
2021-05-04

  Marita Ohlquist VIP
Ögonfröjd!
2021-05-03

  Sparvögat VIP
Denna gula lilla fina blomma är väl värd att hyllas...
2021-05-03

  Maria Sundelin VIP
Tussilago solgul
2021-05-03

  Kajan VIP
Den här är fin, om den ödmjuka solbollen som jag gillar mycket.
2021-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Susen
Susen VIP