Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

saknar dig

jag kollar i appen
lite då och då
bara för att se
om du är online

jag vill skriva till dig
om allt som händer
jag saknar att prata
om allt det vardagliga

vill hålla om dig
och känna dig nära
vi myste så jävla bra

det är som en blomma
som aldrig fick blomstra

ett skott som dog
innan det fick växa

en eld som släcktes
innan den fick brinna

och det värsta är
att jag vet
att du
och jag
kunde varit för evigt




Fri vers (Fri form) av anonymsnubbe
Läst 126 gånger
Publicerad 2021-05-03 13:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anonymsnubbe

Senast publicerade
saknar dig
Ett vackert liv
* Se alla