Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Musik, bästa hjälpen!

Utan musikens goda kraft
jag ju inte alls, då hade haft
ork att göra nå´t...
Men sen den fyllt mitt mått
sitter "knoppen" igen på sitt skaft...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-05-03 14:44



Bookmark and Share


  Maria Sundelius
Så sant!
2021-05-06

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om musikens magiska kraft!
2021-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt