Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem var du?

Min mun pratade på
Och dina ögon lyssnade
Vad döljde deras blickar
För mig som blind var

Önskade så ofta
Få höra din mun prata mer
Kom aldrig på hur
Det skulle kunna ske

Men dina ögon skvallrade
Om en värld jag inte nådde
Och än idag undrar jag
Vem var du?




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 171 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-05-03 16:07



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Det är inte lätt när bara en pratar - kommunikationen saknas:-( Bra!
2021-05-09

  Den filosofiske poeten VIP
Hen försökte med läppläsning i en ljummen relation.
Mycket bra dikt!
2021-05-09

  Monica Lindgren
Jag kommer att tänka på "Den enda stunden" av Runeberg när jag läser din text. Gåtfullt. Läsaren associerar fritt.
2021-05-03
  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva