Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EFTER MIDDAGEN

Nu sitter jag här i min stol igen
och kollar på TV-programmet.
En dag som var grå har fått sol igen
med kvällsljus som skär genom dammet.

Måhända jag skriver en liten stund
till dem som är fjärran och nära
och snart är det dags att gå ut med min hund
som vanligt med hustrun, min kära.

Jag tror jag skall se på final nummer två
i TV-ishockeyprogrammet.
Jag håller på Rögle, som finns strax inpå
min stol här i aftonsolsdammet.






Bunden vers av Ulf Carlsson VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-05-03 17:38



Bookmark and Share


  Monica Lindgren

Dikt som ger en härlig, harmonisk vardagskänsla.
2021-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP