Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FLYKTFÖRSÖK - haiku

Vingbruten fjäril

fladdrar mot fönstrets ruta

längtar till frihet




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 333 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2021-05-03 18:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Till frihetens lov. Ibland finns den inte bara inom synhåll utan glaset kan även vara en ren illusion. Fint så.
2021-05-05

  Susen VIP
Fin haiku om längtan till frihet
2021-05-04

  Kajan VIP
En hjärtskärande bild.
2021-05-04

  ULJO
Vilket öde under detta korta liv.
2021-05-04

  Feliaxel VIP
Fin haiku om fjärilens flygproblem
2021-05-04

  Marita Ohlquist VIP
Stackars fjäril, får den sin frihet kan den inte flyga med en trasig vinge
2021-05-03

  Niliboy
Fångade du den?
2021-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP