Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Köksbord

Vid mitt köksbord jag sitter

Utanför, fågelkvitter

Vid mitt köksbord jag målar. Känner solstrålar

Färger jag ger. Mitt hjärta de ber. Ge mig mer



Vid mitt köksbord musik jag spelar

Jag sjunger med, mitt hjärta de helar

Mina växter är gröna

Precis som våren utanför, allt de sköna

Vacker är den stund som existerar just nu

Andas. Puh..



Lyckan må va flyktig

Men just nu är jag lycklig






Fri vers (Fri form) av Jupiter01
Läst 172 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-05-03 20:39



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Fin. Närvarande. Fri.
2021-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Jupiter01
Jupiter01