Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite ord som jag tycker låter fint.


Jag är så mycket nybörjare.


Ich möchte den Ansatz kennen

höher springen als

wage mehr



jag vill känna ansats till

hoppa högre än

våga mer




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-05-03 20:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP