Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade närhet

Även utan att kyssas.
Vingklippta hjärtslag gro.
Men inte lika högt.
De flyger.
Ovanför stjärnhimlen.

Även utan att kramas.
Sönderstressade tankar virvlar.
Men inte av månsken.
De lyser upp.
Våra fotspår.

Även utan att pussas.
Hemlighetsfull vårvind drar förbi.
Men inte känslokallt.
De närmar sig.
Det midnattsblå.

Även utan att älska.
Vilka vore vi då?
Men inte desto mindre.
De bleka stunder njuter.
Utan oss.







Fri vers av Black raven VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-05-03 22:43



Bookmark and Share


  Linil VIP
Din text inspirerade mig. Fin.
2021-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP