Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är jag.

Jag är jag
Jag är bra
Så svårt att intala sig dock
Att en duger som en är

Ingen annan
Kan vara jag
Så jag gör mitt bästa
Att duga till




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 100 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-05-03 23:14



Bookmark and Share


  SatansSon
du är bra Nicke.
2021-05-04

  Linil VIP
Tänkvärt. Kanske självklart, men definitivt tänkvärt.
2021-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP