Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Själv utövar jag sport mera mentalt sett. Fast jag har en viss fördel, så uppnår jag sällan goda resultat eller slår några 'världsrekord'. För även om jag får 'göra ifrån mig först', så brukar min väninna sedan allt 'vara som bättre'...


Om jag fick bestämma, själv






Det värsta med golfbanan är inte flaggorna,
utan att det måste finnas hål för dem att stå i.

Själv skulle jag se till att när bollen
väl kommit 'fram', så skulle det finnas på platsen
sådana där svårighetsgrader som i 'minigolf'.

En sorts slingrande väg fram till målet.
Hålet skulle utgöras av en fågelholk
på ungefär 27 cm's höjd.

Med ett inbyggt stopp
och så skulle bollen sakta
trilla ut på baksidan.

Allt för att 'hole-in-one',
inte skulle i onödan kunna uppnås.

Men för att kompensera för detta
skulle det vara helt okej att 'svinga klubban'
tills nöjaktigt resultat uppnåtts.

Hittills har mina planer mött säkert motstånd.
Ändå har jag flera gånger kunnat prestera,
då jag uppvisat ritningar på papper.

Det är just själva skrivandet där det lästa,
uppnått en viss skepsis, frågor har kommit
och under själva besvarandet av dem...




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 122 gånger
Publicerad 2021-05-03 23:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP