Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Text 4(8) från ”I Varberg bor en get”.


Define


varorna härinne smyger jag förbi
längst bak i affärn har jag nämligen sett
ett utecafe’, ett litet ett
men stort om man har fantasi

gården är liksom gul och fri
en kanna te och en assiett
och ett träd som växer snett
med smulorna av drömmar i

det hoppar några sparvar grå
men annars är det få
som ser det här

bara en farbror i brillor och skägg
som sitter vid en skuggig vägg
och skriver ner det här


*******


En text ur ” I Varberg bor en get” - en vandring genom Varberg i prosa och lyrik.
Butiken Define låg på Kyrkogatan, är borta i dag.

Hela boken kan du läsa på goranspenna.blogspot.com, där klickar du på januari 2020.




Bunden vers (Sonett) av Göran P Rödholm
Läst 139 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-05-04 00:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Göran P Rödholm
Göran P Rödholm