Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek

I stunder av lycka och ömsesidig samklang
skapar du värme, känslor, glädje, njutning.
Det är kärlek.
Utan dessa ord blir den röda leken
en ödslig väg vid ett regntungt skogsbryn.
Leken blir kall, sorgsen och blå.
Det vill du inte uppleva.
Så ta fram din karta och paraply
och lämna den ödsliga vägen på kvällen
och möt upp vid horisontens röda kant.

© Andreas Johansson




Fri vers (Fri form) av AndreasJohansson
Läst 44 gånger
Publicerad 2021-05-04 00:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AndreasJohansson