Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En hyllning till Norrbotten, där alla årstider har sin egen magi. Jag skrev den för länge sen,men den beskriver så bra min kärlek till den Norrbottniska naturen. Nu när vi har haft Corona så känns skavet extra påtaglig och solens strålar extra välkomna.


Äntligen (snart) sommar

Vinden viner,
sanden yr.
Idag skiner solen över hjortron i myr.
Ute grönskar det i sin fulla prakt,
naturens under har mig i sin makt.
Hänförd av skogen, vidderna och havet,
lämnar mig nu det sista av skavet.
Låter solens strålar värma mig,
känner lugnet sprida sig,
Nu ska jag njuta och vila mig!




Fri vers av annelie eriksson VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-05-04 08:18



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Glädjerik, med fina rim som gör läsningen fin.
2021-05-07
  > Nästa text
< Föregående

annelie eriksson VIP